A költözés rendszeres gondjai és a megoldás: Költöztetés Árak

Olcsó költöztetés szuper tarifával. Sok esetben idéz elő dühítő helyzetet, hogy a költöztetés után a számla magasabb a megbeszéltnél. Ezt örökre elfelejtheti, ha ezt a költöztető csapatot választja

Tehertaxi - Sokan nem tudják, hogy milyen fillérekért számláznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Persze eddig én is a barátommal együtt rakodtunk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a súlyos szekrény belevág a kezembe. A korábbi rossz élmények miatt legutóbb költöztető szakembereket kerestem fel. Gyorsan felmérték a terepet, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Költözéskor rettentően fontos, hogy milyen körülmények között kerülnek értékes tárgyaink a régi lakásból az új lakásba. Sokan a barátokat kérik meg abban, hogy legyenek segítség a költözésben. Költöztetés ötletekért kattintson ide. Ami szokás szerint számos problémához vezet. Azzal kezdve, hogy a nehéz felszerelések szállítása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a négy saroknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felteszi a teherautóra. Csakhogy az ilyen kezdetleges próbálkozások során szoktak nagyon rondán kárt szenvedni az eszközeink. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-01-28 12:31