Autós kihangosító megrendelés

Elegáns autós kihangosítót rendelhet baráti áron. Autós kihangosító megrendelés előtt mindenképpen fussa át ezt az oldalt

Autós kihangosító szett - A tökéletes autós kihangosító elején kapott helyet a kihangosító rész. Ezen látható nyomógombokkal felvehetjük a bejövő hívást illetve megszakíthatjuk. A számokat válthatjuk előre hátra illetve megállíthatjuk vagy indíthatjuk. A tökéletes autós kihangosítón található egy tekerhető gomb is evvel a hangerejét tudjuk beállítani, illetve a frekvenciát tudjuk kézzel léptetni. Az autós kihangosító fejegységen helyet kapott mikrofonon át telefonjainkat kihangosítva is bonyolíthatjuk.

A profi autós kihangosító gond nélkül oldja meg a kihangosítást az autóban. Csak be kell dugni a szivargyújtó csatlakozóba, csatlakoztatni a telefonnal bluetoothon aztán ráhangolni a rádiót. Innentől már a kocsi rádiójának hangszóróján keresztül lehet majd hallani a mobil hangjait. Ennél azonban többet is tud egy tökéletes autós kihangosító. A mobiltelefon minden hangját, a zenét, navi hangokat, skype beszélgetéseket is átsugározza az autórádió hangszóróira. Autós kihangosító részletek a gogroove.hu honlapon.

Címkék: autós kihangosító

Forrás: gogroove.hu, 2017-01-25 10:43