Minden, amit ismerni kell a Panasonic hőszivattyúról

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval a környezetbarát fűtés többé már nem megvalósíthatatlan vágyálom. Sokan úgy képzelik, hogy egy hőszivattyú beépítése felettébb drága. Noha egy kis számítással hamar világossá válik, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Pár év alatt az ódivatú fűtés miatt jóval többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy modern hőszivattyú. Páratlan módon az Aquarea hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megtartja 100%-os teljesítményét. Emiatt sokkal rövidebb idő alatt megtérül a hőszivattyúba invesztált pénz

Levegő víz hőszivattyú - A korszerű hőszivattyút meglévő fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem kell százezreket félretenni az Aquarea T-CAP hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a meglévő padló- és falfűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Igazán megbízható a használata. Merthogy nem jön létre káros anyag. Hőszivattyú hírek az aquarea.hu honlapján. Megfizethető üzemeltetési költség jellemző a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

Környezetvédelmi szempontból is a lista élén van az Aquarea hőszivattyús fűtés. Gyakorlatilag semmilyen káros anyagot nem bocsát ki. Egészségünk és Földünk védelme szempontjából a leghasznosabb beruházás. Unokáinkra is ügyeljünk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiahordozóit használjuk fűtéshez.

Az Aquarea T-CAP hőszivattyú gyakorlatilag egy fordított konyhai hűtő. Mindenki tudja, hogy a hűtőgép a lakás melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Csak fordítva játszódik le a művelet. Egy melegebb helyről elvonja a hőt és leadja a hidegebb helyen. Ennek a folyamatnak a fenntartásához kedvező árú elektromos áramra van szükség.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-23 11:48