Részecskeszűrő kiégetés

A részecskeszűrő szerepe az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló anyagok szabad távozását

Részecskeszűrő - Megannyi rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivel a javítás költsége nagyon magas. A részecskeszűrő cseréje nagyon drága kiadás. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Részecskeszűrő infók a reszecske-szuro.hu honlapján. A gyári részecskeszűrő ára több százezer Ft.

A működésképtelen részecskeszűrőt javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi nagyon borsos költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú ötlet. Régebbi gépjármű megvétele előtt sajnos nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon megannyi alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül.

A részecskeszűrő tisztítja önmagát. Viszont ehhez magasabb fordulatszámon kell kocsikázni hosszabb ideig. A regenerálódás menete beindul, a részecskeszűrőben lévő korom kiég. A részecskeszűrő baja leginkább 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez jórészt a gépjármű igénybevételétől függő. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő blogon. Akik kimondottan kis távokon használják, hamarabb szembesülnek a problémával.

Címkék: Részecskeszűrő

 

Pálinkafőző berendezésekSzínvonalas virágküldés