Pompás mesekönyv, amit szeretnek a gyermekek

A felcseperedő lurkónak fergeteges igénye van arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a sima emberi kapcsolatokat, szimpatizáljon a bajnokokkal

Mesekönyv - A mesekönyvben lévő hősök bőrébe bújva éli át a vészt, a megmenekülést, az derültséget a bút, harcol az igazságért, és nyeri el megérdemelt jutalmát - vagy büntetését. Az aprókban így rögzülnek az erkölcsi tanulságok. A mesekönyv nem csak szórakoztató, hanem számottevő részben nevelnek is: az életről tanítanak, érzelmi kapaszkodókat nyújtanak és pártfogolják az egyediség alakulását. mesekönyv ötletek ezen a weblapon.

A mesekönyv fejezeteiből ki lehet ragadni szakaszokat, amelyeket azután képként, vagy plakátként a utód viszontláthat. Ily módon a kedvenc mesebeli mintaképét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja. A mesekönyv szemléltetése úgy készülnek cégünknél, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi nekünk, amit akar a gyerekszobában látni grafikaként. Arra is van lehetőség, hogy több meséből egy kis képes mesekönyvet készítsünk személyre szabva a gyermek igényeinek megfelelően.

Címkék: Mesekönyv

Forrás: meseld.hu, 2017-06-20 16:28