Vezeték nélküli IP kamera rendszer ár

A high-tech technikának köszönhetően akár négy megapixeles képfelbontást is képesek alkotni

IP kamera - Az IP kamera rendszerek már nem csupán a vállalkozások részére elérhetőek, mint 10-15 évvel korábban, hanem egyszerű emberek számára is. IP kamera rendszerek online és érintőképernyős eléréssel. Az Őrködő webáruházban választ találhatunk házunk megvédésére és az általunk létfontosságúnak tudott bútorok állandó felügyelet alatt tartására IP kamera rendszerrel.

A sötétségben settenkedő tolvajokat is elkaphatjuk. az IP kamera beépített infra megvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera őrködő rendszer minden egyes nap 24 órájában éberen őrködik értékeink felett, ennek apropóján Ön nyugodtan csinálhatja mindennapi elfoglaltságait.

Az adathordozó kapacitásától és a mozgási események előfordulásától függően akár több napi vagy havi IP kamera felvételeket is tudunk rögzíteni a modern videó rekorder jóvoltából. Nem marad felügyelet nélkül bútora kiránduláskor sem. Mivelhogy azt a távoli hozzáférés alkalmazásával neten keresztül is figyelheti az IP kamera adásán keresztül. A mobilos program segítségével okos egy szempillantás alatt megnézheti az IP kamera távol levő képet. Azonfelül a notebook böngészőjének ablakából is megnézheti azt.

Címkék: IP kamera

Forrás: orkodo.hu, 2017-07-06 15:39