Olcsó tintapatron

Miért ennyire borsos árú mostanában a tintapatron?

A fő probléma tintapatron utántöltésnél, hogy mindenképpen a tintapatron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha egyszerűen csak festéket töltenénk a tintapatronba, de a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid idő alatti helyrehozhatatlan meghibásodását idézheti elő.

Napjainkban már a nyomtatók az életünknek éppen olyan megszokott részét képezik, mint a különféle más számítástechnikai eszközök. A tintapatron nagyon magas árakon vásárolható meg. Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy mekkora áron rendelünk tintapatront.

A tintapatron díjak ma már az egekben vannak. Csak néhány példa: egy HP 301-es fekete festékpatron az üzletekben 4000 forint felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 forint. A Canon nyomtatók esetében még reménytelenebb a szituáció. Trükkök a Refillparadise tintapatron honlapon. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 forint, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi HP és Canon tintapatronok is hasonló a szituáció: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. De nyomtatni muszáj.

Forrás: refillparadise.hu, 2017-11-04 17:25