Aktuális lottó nyerőszámok


Szinte mindenki ismeri a hosszú évek óta játszható papíralapú magyar lottójátékokat. És az aktuális nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az Ötöslottó, a Hatoslottó, és a Skandináv-lottó esetében a sorsológömbből legutóbb előkerült nyertes számok, nyeremények és statisztikák az ismert heti számhúzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Leellenőrizheted, hogy a fix számaiddal milyen eredményeket értél volna el az eddigi Ötöslottó, Hatos lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a kihúzott nyerőszámok milyen gyakorisággal fordultak eddig elő az adott lottójáték történelme során az adott évjárat, vagy a legutóbbi jackpot óta eltelt időszakban.
Amennyiben éppen sem Te sem más nem ütötte meg a főnyereményt, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódását is megszemlélheted egy grafikonon.

Ha nem kizárólag csak a szerencseszámaidal kísértenéd a szerencsét, akkor az aktuális lottó játékokhoz kapcsolódó nyeremény promóciók közül is tallózhatsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a játékosok által választott leginkább előforduló nyerőszámok és azok milyen eredménnyel vesznek részt az egyes heti kézi vagy gépi számhúzásokon.

Ha lenne gondolatod a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kapcsolódó vélelmezett trükközésről, akkor egy szabad fórum segítségével gyorsan megoszthatod másokkal, vagy válaszolhatsz a meglévő véleményekre.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-04-10 19:20