Aktuális lottó nyerőszámok

Talán mindenki ismeri a többtízéve üzemelő töretlen sikerű hazai lottókat. És a legutóbbi lottó számokat és nyereményeket?

Honlapunkon megtudhatók az Ötös-lottó, a Hatos-lottó, és a Skandi lottó esetében az aktuális nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikák a heti húzásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Ellenőrizheted, hogy a lottószámaiddal milyen találatokat sikerült volna elérni a korábbi Ötös-lottó, Hatos-lottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetében a húzásokon a kisorsolt lottószámok milyen gyakran ismétlődtek a kiválasztott lottó játék történelme alatt az adott évjárat, esetleg a legutóbbi jackpot óta.
Amennyiben pillanatnyilag senki nem ütötte meg a főnyereményt, akkor az elvihető lottó nyeremények összegét és halmozódását is megszemlélheted egy grafikonon.

Akkor, ha nem csak a szerencseszámokkal próbálnál szerencsét, akkor a mindenkor friss lottókhoz kötődő nyeremény promóciók közül is tallózhatsz.

Szeretnél kockázatmentesen játszani? A Skandináv lottó tippjátékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a tippelők által beikszelt gyakran választott nyerőszámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi számsorsolásokon.

Amennyiben van véleményed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk társított vélt svindlikről, akkor egy nyitott fórumot használva könnyen megoszthatod a többi olvasóval, vagy reagálhatsz a meglévő gondolatokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2018-04-10 19:20