Kültéri IP kamera ár

Az IP kamera rendszerek már nem kizárólag a vállalkozók számára elérhetőek, mint 10-15 évvel régebben

A sötétségben osonó tolvajokat is elkaphatjuk. Tanácsok az Őrködő IP kamera weboldalon. az IP kamera beépített infrakamerának köszönhetően. Az IP kamera megfigyelő rendszer minden egyes nap 24 órájában fáradhatatlanul őrködik értékeink felett, ebben a helyzetben Ön aggódás nélkül csinálhatja mindennapi teendőit.

Az IP kamera őrködő rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő funkcióval, amit időrendi sorban megjelenít és dokumentál az adathordozóra. Az IP kamera rendszerek a precíz gyártásnak köszönhetően elenyésző műszaki készséggel, nagyobb tájékozottság hiányában is hamar házilagosan is telepíthetőek. A high-tech technikának köszönhetően akár 2 MP felbontást is tudunk alkotni hozzáférhető és olcsó költséggel.

A mobiltelefonos alkalmazás segítségével okostelefonjáról egy szempillantás alatt megvizsgálhatja az IP kamera távol levő képet. Ezenfelül a számítógép böngészőjéből is megtekintheti azokat. Az adattároló méretétől és a mozgási események sűrűségétől függően akár több napi vagy havi IP kamera rögzített anyagokat is tudunk rögzíteni a digitális videó felvevő készülék jóvoltából. Nem marad felügyelet nélkül értéke nyaraláskor sem. Hisz azt a messzi hozzáférés alkalmazásával weben keresztül is láthatja az IP kamera adásán keresztül.

Forrás: orkodo.hu, 2018-11-17 21:39