Minőségi ágyneműhuzat vásárlása

Műszálas töltetű ágyneműhuzat (lovas ágynemű) terjedelmes körben szeretett

Bambusz párna - Ha nem csak egy szeretne, hanem személyre szabottan a vágyaira kifejlesztett , kitűnő helyen jár náluk. Ágyneműhuzat felhozatal között meglévő Naturtex hatalmas gyártói tapasztalattal rendelkező márka képviselője. A kellemes alvás kulcsfontosságú eleme egy selymes ágyneműhuzat.

Műszálas töltetű ágyneműhuzat, paplanhuzat 140x200 terjedelmes körben szeretett. Hisz a tesztelés során rájöttek a gyártók, hogy az üreges poliészter szál kiemelkedő hővezetési ismertetőjeggyel bír. Könnyű, a test hőmérsékletét gyorsan átveszi. Előszeretettel használják sportfelszerelésben is.

Az ágyneműhuzat gyártás vadiúj fejlesztése, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg. Az Otthonkomfort ágyneműhuzat weboldalon kereshető részlet. Amely szabályozza a test hőmérsékletét. Hűvös napokon melegséges érzetet nyújt, nyári forróságban kellemes hűs érzést biztosít. A természetes anyagú ágyneműhuzat szerelmeseire is ügyeltek a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet borító fedőanyagot remek pamutból alkotják. Bőrünk csupán naturális anyagokkal kapcsolódik.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2019-02-05 11:22