Kivételes online rádió, élő rádióadás

Számos imádott zene egy különleges online rádióban - online rádiózás

Most szól music fm: Sajnos hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ebben a korban már számos helyen található érzékenyítő program. Online rádió részletezése a lepesradio.hu honlapján. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos személyek világát. Ebben segít a kivételes online rádió. A Lépés Rádió online rádió weboldalán fedezhető fel több tanács.

Módfelett szenzációs, hogy az online rádióban húsz műsorvezető szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Meghatározó célkitűzése a kedvelt online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni tehetségüket. Az online rádió személyzetének lényegi, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes mértékben ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-03-28 14:57