Részecskeszűrő (vonóhorog) adalék

A részecskeszűrő javítása irdatlanul magas költség. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabad távozását. Sokan nem ismerik tudják, hogy a dízel személygépkocsik szereltek. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján látható több adat. Egy kiváló részecskeszűrő a káros részecskék kilencven százalékát képes csapdába ejteni.

Részecskeszűrő (vonóhorog) adalék
Részecskeszűrő (vonóhorog) adalék

Temérdeken nincsenek tisztában azzal tudják, hogy a dízel autók vannak szerelve. A részecskeszűrő tisztítás funkciója az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló anyagok szabadon távozását. Egy megfelelő részecskeszűrő tisztítás a káros anyagok 90 %-át képes csapdába ejteni.

A rossz minőségű korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően magas kiadás, amíg utóbbi kedvezményes árú megoldás. Régi személygépjármű vétele előtt sajnos nem vizsgálható meg a részecskeszűrő árak állapota. Sajnálatos módon számtalan esetben a részecskeszűrő árak el van tömődve, de még a check lámpa nem világít. A részecskeszűrő árak állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül.

Gondolhatunk a részecskeszűrő kiiktatás eltömődésére, ha a gépjármű fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye igencsak lecsökkent. Ha a részecskeszűrő kiiktatás check lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg az autót. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő kiiktatás szakértőt. Aki az új részecskeszűrő kiiktatás költségének töredékéért kiégeti a .

Régebbi gépjármű megvásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő adalék állapota. A Szűrőrészecske részecskeszűrő adalék honlapon található még több tipp. Sajnálatos módon tengernyi esetben a részecskeszűrő adalék el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő adalék állapota nem ellenőrizhető szerelés nélkül. A rossz minőségű cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon borsos kiadás, míg utóbbi kedvezményes árú ötlet.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-20 18:44